Over ons

Bouwbedrijf Eikelboom uit Beusichem is een jong en innovatief bouwbedrijf. Wij voeren bouwprojecten van A tot Z uit en voorzien hierin van advies. Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit maar wel voor een goede prijs. Wij onderscheiden ons met innovatieve technieken en materialen in combinatie met een flinke dosis ervaring. Of het nou gaat om de verbouwing van uw bedrijfspand, een aanbouw aan uw woning of een nieuwbouwhuis; wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder project succesvol en volledig volgens uw wensen te realiseren.

Ons bouwbedrijf bevindt zich in Beusichem, een dorp naast Culemborg, maar wij voeren projecten door het hele land uit. Wij werken voornamelijk in de omgeving van Culemborg, IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht, maar ook voor projecten verder weg kunt u contact met ons opnemen. Op deze pagina zijn enkele voorbeelden te zien van de projecten die wij uitgevoerd hebben. 

MATERIALEN & DUURZAAMHEID

Een belangrijke uitdaging voor Bouwbedrijf Eikelboom is om met moderne en duurzame materialen te werken waarmee ons milieu zo weinig mogelijk belast wordt. We onderzoeken en toetsen continue de mogelijkheden en volgen de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Daarbij gaan wij in beginsel uit van bewezen technieken en materialen. Samen met onze klanten kijken we wat per project mogelijk en haalbaar is. Wij letten op de keurmerken van al onze materialen en werken aan de certificering van onze bouwwerken en onze bedrijfsvoering. Verder werken wij met vaste leveranciers voor al onze materialen omdat we daarvan weten dat ook de prijs/kwaliteit verhouding volgens onze maatstaven is. 

Ons team

Ons team bestaat uit breed opgeleid bouwkundig personeel. Bouwkundig tekenen, calculatie, (meer-jaren) planning, timmerwerk, interieurwerk, betonwerk, metselwerk en tegelwerk wordt allemaal door onszelf uitgevoerd. Voor specialistische kennis beschikken wij over een breed netwerk aan professionals die wij hiervoor in kunnen zetten. Denk hierbij aan elektriciens, loodgieters en stukadoors.

 

Alle leidinggevenden binnen Bouwbedrijf Eikelboom zijn in het bezit van VCA-vol, een certificaat voor veilig werken in de bouw. Al het gereedschap en materieel is gekeurd en de processen verlopen geheel veilig.

 

Wij realiseren projecten volledig naar wens, voorzien van advies en ontzorgen u van het hele bouwtraject. Tijdens het hele traject vinden we het uiteraard belangrijk dat de communicatie altijd helder blijft. Daarom heeft u één contactpersoon bij Bouwbedrijf Eikelboom die het hele project begeleidt en u op de hoogte houdt van de voortgang en eventuele wijzigingen in de planning.      

martijn

Martijn Eikelboom

algemeen directeur

Contact