Diensten

Een verbouwing op de planning staan, binnenkort een eigen huis bouwen of renovatie- en onderhoudswerkzaamheden die moeten gebeuren? Bouwbedrijf Eikelboom uit Beusichem is een allround bouwbedrijf en adviseert u graag hierin. Bekijk onze afgeronde projecten en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Diensten

Nieuwbouw

Uw eigen huis bouwen? Bouwbedrijf Eikelboom kan de gehele bouw van A tot Z voor u realiseren. We starten uiteraard met het bespreken van uw wensen tijdens een kennismakingsgesprek. Als er al een ontwerp van een architect is, gaan wij op basis daarvan een offerte maken. Als dit niet het geval is, dan kunnen wij ook het volledige ontwerp, de berekeningen en vergunningen voor u regelen. Zodra de offerte helemaal naar wens is, starten we met het maken van een planning en het selecteren van eventuele onderaannemers. Tijdens het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden van de status en eventuele wijzigingen in de planning. Bouwbedrijf Eikelboom werkt altijd met hoogstaande materialen om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Diensten

Verbouw

Een verbouwing aan uw huis of bedrijfspand op de planning staan? Bouwbedrijf Eikelboom helpt u graag met de realisatie hiervan. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en maken wij op basis hiervan onze offerte. Zodra de offerte helemaal naar wens is, plannen we de verbouwing op korte termijn in. Wij volbrengen de verbouwing met een zo hoog mogelijke kwaliteit en zo min mogelijk overlast voor bewoners. Bouwbedrijf Eikelboom heeft onder andere ruime ervaring met inpandig constructiewerk, badkamer verbouwingen en de plaatsing van puien en lichtstraten. 

Diensten

Onderhoud

Ook voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden bent u bij Bouwbedrijf Eikelboom aan het juiste adres. Voor (grootschalige) onderhoudswerkzaamheden leveren we kwalitatieve resultaten met tegelijkertijd minimale overlast voor (buurt)bewoners. Wij hebben ruime ervaring met planmatig onderhoud aan vastgoed van VVE’s en woningbouwcoöperaties. We maken een meerjarenplanning en al het onderhoud wordt door ons uit handen genomen, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Bouwbedrijf Eikelboom werkt hierbij altijd volgens de laatste normen en maatstaven. Ook voor (kleinere) schades door bijvoorbeeld storm of een lekkage aan een waterleiding kunt u bij ons terecht. Wij proberen dit altijd zo snel als mogelijk voor u op te lossen. 

contact